Tiedotteet

Lehdistötiedote: eCOROLLA ENSIMMÄISTÄ KERTAA LIIKKEELLE

LEHDISTÖTIEDOTE 28.8.2009

eCOROLLA ENSIMMÄISTÄ KERTAA LIIKKEELLE

27.8.2009 illansuussa Sähköautot - Nyt! yhteisön eCorolla liikkui ensimmäistä kertaa. Kaikki tekniikka toimi kuten pitikin. eCorolla ei ole kuitenkaan vielä valmis, vaan nyt alkaa prototyypin viimeistelytyö. Viimeistelytyön aikana eCorollaa ei esitellä toimittajille. eCorolla julkistetaan syksyn aikana tilaisuudessa jossa toimittajilla on mahdollisuus koeajaa autoa.

Sähköautot - Nyt! on avoimen lähdekoodin yhteisö, joka kehittää polttomoottoriautoihin sopivia massatuotettavia sähkömuunnospaketteja (ns. konversiokitti). eCorolla on Sähköautot - Nyt! yhteisön ensimmäinen prototyyppiauto italialaisen eSmartin ohella.

eCorollan pressikuvat pyritään saamaan jakeluun Sahkoautot.fi -sivustolle maanantaina 31.8.2009.

Lisätietoja:

www.Sahkoautot.fi
moc.liamg|totuaokhas#moc.liamg|totuaokhas


Aiemmat tiedotteet

SUOMALAISEN SÄHKÖAUTON RAKENTAMINEN ALKANUT - POHJANA TOYOTA COROLLA

Kuukausi sitten ilmoitti suomalainen avoimen lähdekoodin autoyhteisö Sähköautot - Nyt! avaavansa kyselyn jossa mitataan kiinnostusta sähköauton ostoon sekä mieltymyksiä merkistä, mallista ja muista ominaisuuksista. Jos 500 sähköauton ostamisesta kiinnostunutta löytyisi, ryhdyttäisiin tuotantoon. Nyt kuukautta myöhemmin voimme ilmoittaa, että tavoite toteutui paljon uskottua nopeammin. Sähköauton ostosta kiinnostuneiden määrä on olemattomasta mainonnasta ja vähäisestä julkisuudesta huolimatta ylittänyt jo 600:n rajan...

SUOMALAINEN SÄHKÖAUTO MARKKINOILLE 2008

Suomessa on tänään aloitettu toiminta, joka tähtää Litium-akuilla varustetun sähköauton saamiseksi markkinoille vuoden 2008 loppuun mennessä. Alkuvaiheessa projekti tähtää 500 auton tuotantoon, kysynnästä riippuen tuotantomäärä voi olla korkeampikin.
Ellei toisin mainittu, tämän sivun sisällön lisenssi on Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License